SELF SERVICE CARWASH FACTORY

#ЧистаРабота

Е НАЈДОБРАТА ОПЦИЈА ЗА ВАШАТА КОЛА

ОТВОРЕНО

24/7

Самоуслужна перална за коли

достапна 24/7

ШТЕДИТЕ ВРЕМЕ

за 3 до 5 минути до чиста и 

исушена кола

ЦЕНИ ЗА 

СЕКОГО

Сертифициран квалитет, ниска цена, одличен резултат

ГРИЖА ЗА ВАС

Се грижиме да го зачуваме 

вашето драгоцено време

СЕРТИФИЦИРАН И 

СТАНДАРДЕН КВАЛИТЕТ

SGS ISO 9001-2000 и 17 годишно

искуство на европскиот пазар

ГРИЖА ЗА ВАШАТА КОЛА

Ќе ви каже „фала"'

FAST & CLEAN CARWASH FACTORY

self-service - самоуслужна перална за коли која користи врвна технологија и беспрекорна козметика.

TOUCH-FREE (БЕСКОНТАКТНО) ПЕРЕЊЕ 

Иновативноста е движечка сила која ги менува, оплеменува и подобрува процесите и квалитетот. Fast & Clean CarWash Factory нуди TOUCH-FREE (бесконтактно) перење и сушење без пребришување благодарение на процесот наречен „осмоза“ (брзо сушење без флеки)

ЛОКАЦИЈА

Fast & Clean CarWash Faсtory се наоѓа веднаш до PSS технички преглед и PRIMA MEBEL - Стаклара.

Бул. Борис Трајковски бр. 166. - (Првомајска) 

програми на перење

галерија

клик до локација

КОНТАКТ

E-MAIL 

РАБОТНО ВРЕМЕ

070 418 418

 24/7

- self-service перење на коли

- извонредна козметика

- нанесување восок

- TOUCH-FREE сушење на кола

- всмукување со најмоќни 3,5 kWh правосмукалки

Бул. Борис Трајковски бр.166. - Скопје (Првомајска)

Веднаш до PSS технички преглед и

PRIMAMEBEL - СТАКЛАРА

тел: +389 70 418 418

НОВОСТИ

УСЛУГИ ВО FAST & CLEAN

ЛОКАЦИЈА:

За перење на колите на правни лица и такси компании, Fast & Clean CarWash Factory нуди можност за плаќање на фактура.

- Изразено (поврат на) ДДВ

- Брза услуга

- 24/7

- Подно греење на секој бокс

- Touch free (бесконтактно) сушење  

© 2020 Fast & Clean - сите права се задржани

  • Facebook
  • Instagram