top of page

ПРОГРАМИ НА ПЕРЕЊЕ

Користиме најсовремена козметика за коли која покрај ефикасното отстранување на нечистотијата, се грижи и за надворешноста на колата со посебен осврт на заштитата на животната средина.

ПРОГРАМ 1

Mushichki.png

Перење на нечистотија на фелни, браници, хауба и шофершајбна

(од мушички, инсекти и црнило на фелни) 

Напомена: прскалката држете ја на растојание од 30 cm од колата

ПРОГРАМ 2

sapun.png

Перење со прашок

со помош на жешка вода и прашок 

 

Напомена: прскалката држете ја на растојание од 30 cm од колата

ПРОГРАМ 3

vosok .png

Нанесување на восок

со помош на омекната вода и восок

 

Напомена: прскалката држете ја на растојание од 30 cm од колата

ПРОГРАМ 4

ispiranje.png

Плакнење на колата

со помош на деминерализирана вода - процес наречен „ОСМОЗА“

Напомена: прскалката држете ја на растојание од 30 cm од колата

ЦЕНА НА ПЕРЕЊЕ

DSC_5840.JPG

ПРОГРАМ 1

Перење на нечистотија на фелни, браници, хауба и шофершајбна од мушички, инсекти и црнило на фелни. - ЕДИНСТВЕН ВО МАКЕДОНИЈА

Цена:

50 ден

Времетраење:

90 секунди
DSC_5937.JPG

ПРОГРАМ 2,3,4

Користење на стандардните програми - Перење со прашок, нанесување на восок и ОСМОЗА

Цена:

50 ден

Времетраење:

150 секунди
DSC_5979.JPG

ПРАВОСМУКАЛКА

Користење на правосмукалка со моќност од 3,5kw/h

Цена:

10 ден

Времетраење:

60 секунди

ШТО Ѝ ТРЕБА НА ВАШАТА КОЛА?

Користиме најсовремена козметика за коли која покрај ефикасното отстранување на нечистотијата, се грижи и за надворешноста на колата со посебен осврт на заштитата на животната средина.
perenje vozilo.png

SELF-SERVICE ПЕРЕЊЕ

Перење на коли во четири модули: чистење од нечистотија (прашина, кал и др.), нанесување на шампон за коли, восок, испирање.

nanesuvanje vosok.png

СУШЕЊЕ

Колата се суши сама по третманот, без бришење и трошење дополнително време.

Вистински погодок за секој кој не сака дамки на својта кола. 

inzvonredna kozmetika.png

КОЗМЕТИКА

TOUCH-FREE козметика за бесконтакто перење и сушење без пребришување на вашата кола благодарение на процесот наречен „осмоза“.

pravosmukalki.png

ПРАВОСМУКАЛКИ

Правосмукалки со јака всисувачка моќ од 3.5kWh. Тивки, а моќни. Ја всисуваат земјата од патосниците, но и најситните честики од прашина. Лесно свитливо црево со пристап до најтешко достапните места.

vosochuvanje.png

НАНЕСУВАЊЕ ВОСОК

Восочна заштита која по нанесувањето прави водоотпорен филм. Бојата останува сјајна, а формулацијата не ја оштетува каросеријата.

shtipka za patosnici.png

ШТИПКИ ЗА ПАТОСНИЦИ

Секој бокс има поставени 4 

штипки за патосници од левата и од десната страна со цел полесен пристап на лицето кое врши перење на сопствената кола.

КОЗМЕТИКА ЗА КОЛИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

ezgif.com-webp-to-png.png
bottom of page