top of page

ПРОГРАМИ НА ПЕРЕЊЕ

Во сите бизниси иновативноста е движечка сила која ги менува, оплеменува и подобрува процесите и квалитетот. Fast & Clean ќе нуди секогаш иновација во своето работење. 

Технологијата е современа, а потрошните средства се од врвен квалитет и секогаш исто дозирани со цел максимална нега на Вашиот автомобил. 

Технологијата на Fast & Clean се базира пред се на иновативниот и брз начин како да му се посветите на Вашиот автомобил употребувајќи ја TOUCH-FREE козметиката но да извршите и брзо бесконтактно плаќање кое можете да го користите само Вие, да го споделите со пријатели или пак да менаџирате хигиена на цел возен парк. 

Направете download на апликацијата и уживајте во придобивките. 

R2W.png
app_store_icon.png
googleplay.png
bottom of page